تهیه شده از مرغوبترین کنجد کاملا ایرانی
ارده از دانههای کنجد تفت داده شده و کوبیده شده(آسیاب شده) بدون هرگونه مواد افزودنی بدست میآید. ارده خود به تنهایی یک مادهٔ غذایی کامل برای هر وعده غذایی به ویژه صبحانه است که به روش های مختلفی میتوان مصرف نمود. میتوان آن را به صورت خالص و بدون هیچگونه افزودنی با نان مصرف کرد یا مواد شیرینی از قبیل: عسل، شیره اعم از شیره نبات، خرما، انگور و مربا به آن اضافه نمود.
محصولات کنجدی داودی جهرم با نام تجاری بونیزان در راستای حمایت از کشاورزان زحمت کش ایرانی و احترام به ذائقه مشتری مفتخر است که در تولید محصولات خود از کنجد صد در صد ایرانی استفاده نماید. همچنین این واحد تولیدی محصولات خود را تحت نظارت سازمان غذا و دارو و بعد از کنترل کیفیت در آزمایشگاه مواد غذایی به بازار عرضه می نماید.
ظرف محصول متفاوت خواهد بود.
نام ویژگی | مقدار ویژگی |
---|
شماره پروانه بهره برداری | 24/1000 |
شماره شناسه نظارت کارگاهی | 24/10001 |
نوع کنجد | کنجد ایرانی مرغوب |
قند | صفر |
نمک | 0.045 گرم در 30 گرم |
چربی | 18 گرم در 30 گرم |